Selamat Maju Jaya

Assalamulaikum wrt. wbt.

Dimaklumkan bahawa Prof. Madya Dr. Abdul Halim bin Abdul Raof telah dilantik oleh Universiti sebagai Dekan, Akademi Bahasa dan dengan ini melepaskan jawatan beliau sebagai Pengarah, Bahagian Program Pembangunan Profesional di UTMSPACE berkuatkuasa pada 1 Ogos 2014.

Pengurusan UTMSPACE mengucapkan tahniah di atas pelantikan ini dan juga merakamkan penghargaan dan terima kasih sepanjang tempoh perkhidmatan beliau di UTMSPACE.

Sekian, terima kasih.

0Comments

Kelab Sukan dan Kebajikan UTMSPACE Johor Bahru

Jawatankuasa KESUKEB UTMSPACE Johor mengucapan tahniah kepada Y.Bhg. Prof.Madya Dr. Abdul Halim Bin Abdul Raof atas perlantikan sebagi Dekan, Akademi Bahasa UTM.

Jutaan terima kasih atas segala keperihatainan beliau membantu dan menasihati Jawatankuasa KESUKEB UTMSPACE Johor dalam segala urus tadbir kelab.

Salam Tahniah & Selamat Maju Jaya.

+ Leave a Comment